"Щоб правильно намітити шляхи індивідуальної допомоги педагогу, потрібно глибоко вивчити систему його роботи... та ознайомитись із тим, як він працює над підвищенням теоретичного і педагогічного рівня." В. Сухомлинський

15 грудня 2021

  

    15 грудня 2021 року розпочалася комунікаційна кампанія у сфері професійної освіти «Ми змінюємося». Кампанія націлена розповісти учням, їхнім батькам і бізнесу про зміни у професійній освіті.

«Реформа неможлива без комунікації. Можна роками робити зміни, але якщо не говорити про них у публічному просторі, їх просто не існуватиме. Сьогодні ми запускаємо комунікаційну кампанію про зміни у професійній освіті, щоб нагадати українському суспільству про перемоги, яких ми досягнули з початку реформи. Розповісти, якими ми є зараз: з новою технікою, навчальними програмами, сотнями пратнерств із бізнесом і десятками училищ, які відправляють учнів на стажування за кордон. Ми хочемо, щоб "ми змінюємося" лунало в кожній українській автівці, у кожному профтесі, закарбувалося в головах наших школярів та їхніх батьків», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Ігор Гарбарук.
Кампанія передбачає інформаційні та рекламні матеріали у:
Докладніше: bit.ly/33x4KaV

2

Немає коментарів:

Дописати коментар